ADNAN MENDERES KAPALI PAZAR YERİ KURA DUYURU

HER HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ KURULACAK ADNAN MENDERES KAPALI PAZAR YERİ

KURA KATILIM ŞARTNAMESİ

ÜRETİCİ ESNAFI İÇİN ŞARTNAME

1. Kura Müracaat dosya ücretini müracaat süresi içerisinde yatırmış olmak (Ödendi Makbuzu)
  2. Müracaat etmiş olduğu m2’ye tekabül eden Tahsis Ücretinin yarısını yatırmış olmak (Ödendi Makbuzu Aslı)
  3. Aydın ili sınırlarında ikamet etmek (İkametgah Belgesi)
  4. Aydın İli Efeler Ziraat Odasına Kayıtlı Üretici Esnafı Olması (Efeler Ziraat Odası Çiftçilik Belgesi)
  5. Çiftçi Kayıt Sistemine Kayıtlı Olduğuna Dair ÇKS Belgesi (İlçe Tarımdan)
  6. Herhafta Perşembe günü kurulan Ata Kapalı Pazar Yerinde 2023 yılı 7. 8. 9. 10. dönemlerine ait işgaliye kaydı bulunmamak. Devam eden tahsis hakkı bulunmamak.
  7. Efeler Belediyesine Borcu Bulunmamak (Borcu Yoktur Yazısı)
  8. 2 Adet vesikalık Fotoğraf
  9. Yeni Kimlik Fotokopisi
  10. 1 Adet Mavi Kapaklı Dosya
  11. Müracaat edecek olan esnafın bizzat kendisinin müracaat esnasında bulunması.
  12. Yapılacak olan Kurada müracaatçı adına parsel isabet etmemesi durumunda 2. maddede belirtilen ödemenin geri iadesi için müracaat sahibine ait banka hesap cüzdanı fotokopisi.

VERGİ KAYDI BULUNAN MÜKELLEFLER İÇİN ŞARTNAME

3. Aydın ili sınırlarında ikamet etmek (İkametgah Belgesi)
  4. Aydın Ticaret Odası veya Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı bulunan odaların herhangi birine kayıtlı olmak
  5. Kuraya gireceği Faaliyet sınıfına uygun NACE Kodunun faaliyet belgesinde yazması veya Esnaf Sicil Tastiknamesinde bulunması
  6. Vergi Dairesinden Faal Mükellef Yazısı (Kuraya Müracaat edeceği Faaliyete uygun Nace Kodu)
  7. Herhafta Perşembe günü kurulan Ata Kapalı Pazar Yerinde 2023 yılı 7. 8. 9. 10. dönemlerine ait işgaliye kaydı bulunmamak. Devam eden tahsis hakkı bulunmamak.
  8. Efeler Belediyesine Borcu Bulunmamak (Borcu Yoktur Yazısı)
  9. 2 Adet vesikalık Fotoğraf
  10. Yeni Kimlik Fotokopisi