27.01.2023

01.02.2023 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 01.02.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 16.00’DA

BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.

1. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetimine tabi Adnan Menderes Mahallesi Doğu Çevre Bulvarı No:39/1 adresinde faaliyet yürüten Afacan Mucitler Gündüz Bakımevi Belediyemiz tarafından devir alınması hususunun görüşülmesi.

1. Umurlu Mahallesinin nüfusunun yoğun olması ve sınırlarının geniş olması sebebiyle Mahallenin bölünmesi talebi ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. Zabıta Müdürlüğü personellerine ödenecek maktu fazla mesai ücretinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi.

1. Norma uygun olarak hazırlanan kadro, unvan, sınıf ve derece değişikliğine ait II Sayılı Boş Memur Kadro Değişikliğinin yapılması hususunun görüşülmesi.

1. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetimine tabi Adnan Menderes Mahallesi Doğu Çevre Bulvarı No:39/1 adresinde faaliyet yürüten Afacan Mucitler Gündüz Bakımevi Belediyemiz tarafından devir alınacağından dolayı ücret tarifesinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi.

1. 5393 Sayılı Kanunun 18.maddesi ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36.maddesi gereği; Müdürlükler arası Ödenek Aktarma Talebi hususunun görüşülmesi.

1. Mülkiyeti Efeler Belediyesine ait olan Kemer Mahallesi 1532 Ada 5 Parselde kayıtlı bulunan Tenis Kortu ve Müştemilatının kullanım hakkının, mülkiyeti Efeler Belediyesinde kalmak üzere 4.Asliye Hukuk Mahkemesinin kararında belirtilen 1.987.000,00-TL artırılması, tapuya şerh verilmesi, işletmenin çalıştırılması ve kiralanması ile ilgili tüm sorumlulukların Efebel Per. Hiz. İnş. Tem. Spor Gıda Turizm Jeo. San. ve Tic. A.Ş.’ye ait olmak üzere sermaye artırımı olarak verilip verilemeyeceği hususunun görüşülmesi.

Abidin ARSLAN

Belediye Başkan V.