25.02.2021

01.03.2021 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 01.03.2021 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00’DA

BELEDİYE NEVZAT BİÇER MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.

1. Norma uygun olarak hazırlanan unvan, sınıf ve derece değişikliğine ait II SAYILI BOŞ MEMUR KADRO DEĞİŞİKLİĞİ Cetveli hazırlanmış olup, hazırlanan cetvele uygun olarak kadro unvan, sınıf ve derece değişikliğinin yapılmasıhususunun görüşülmesi.

1. Efeler Belediye Başkanlığı olarak Avrupa Birliği Erasmus+ Programı tarafından fonlanan ve AcrossAtlantic Development tarafından yürütülen Kentsel Katı ve Organik Atıkların Tarımda Kullanılabilmesi İçin Mesleki Becerilerin Geliştirilmesi adlı projenin 16-20 Mart 2021 tarihlerinde Slovenya'da gerçekleştirilecek bir eğitim toplantısına katılım sağlanacağından katılımcılara Belediyemizce hizmet damgalı pasaport çıkartılması hususunun görüşülmesi.

1. 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 74. maddesi gereğince Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartının imzalanması hususunda Belediye Başkanımız Mehmet Fatih ATAY'A yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.

1. 6360 Sayılı Kanun ile köy statüsünden dönüşen mahallelerimiz açısından yasal düzenlemelerde bahsi geçen muafiyet ve indirimlerden faydalanabilmeleri adına mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda kırsal mahalle olarak kabul edilmesi hususunun görüşülmesi.

1. Belediyemiz sorumluluk sahasında bulunan tüm kazı işlemlerinde uygulanmak üzere zemin tahrip bedeli hesabına esas zemin cinsi birim fiyatlarının değiştirilmesi ve gelir ücret tarife cetvellerinin revize edilmesi hususunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesi Kemer Mahallesi 6623 ada 1 parsel nolu koşullu konut alanında kalan taşınmaz ve Kemer Mahallesi, 2632 ada 2 parsel nolu taşınmazın doğusunda imar planında park alanında kalan alan için imar planı değişikliği itirazlarının değerlendirilmesi hususunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesi Meşrutiyet Mahallesi 6223 ada 7 parsel nolu taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

M. Fatih ATAY