30.05.2022

01.06.2022 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 01.06.2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 16.00 ’DA BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU

TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1-Zabıt Özetinin okunması.

2-Belediyemizin iş ve işlemleri için İcra Daireleri ve Mahkemelere verilmek üzere Kamu ve Özel bankalardan süreli-süresiz şekilde geçici ve kesin teminat mektubu kredisi talep etmeye, bununla ilişkili mevduat, rehin ve kredi sözleşmelerini imzalamak için Belediye Başkanı M. Fatih ATAY’ a yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.

3-Efeler Belediyesi iştiraki Zeybek Kreş Enerji Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin nakdi sermaye artırımı hususunun görüşülmesi.

4-Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonu birincileri Elif Hayriye YILMAZ ile Fadime ÖZKAN' a, ikincisi Rabia Nur USLU' ya ödül verilmesi hususunun görüşülmesi.

5-İlçemiz A. Menderes Mahallesi 559 Sokak'ta bulunan alanda yeni yapılmakta olan parka Süleyman SEBA Parkı ve Çeştepe Mahallesi 7 Sokak'ta bulunan alanda yeni yapılmakta olan parka Ekrem TARGITAY Parkı isminin verilmesi hususunun görüşülmesi.

6-Efeler İlçesi, Çeştepe Mahallesi, 116 ada 1 Parsel numaralı mera vasıflı taşınmazda mera parselini en az bölecek şekilde tarafımıza tahsisi düşünülen arazide Geçici Hayvan Bakımevi kurulabilmesi hususunun görüşülmesi.

7-İlimiz Efeler İlçesi Ovaemiri Mahallesi için yapılan uygulama imar planı revizyonuna yapılan itirazın değerlendirilmesi hususunun görüşülmesi.

8-İlimiz Efeler İlçesi Şevketiye Mahallesi 116 ada 15 ve 16 parsel nolu taşınmazlarda trafo alanı kullanımı getirilmesi amaçlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

M. Fatih ATAY