28.07.2022

01.08.2022 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 01/08/2022 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00’DA

BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1.  Zabıt özetinin okunması.
  2. Norma uygun olarak hazırlanan ihdas, unvan, sınıf ve derece değişikliğine ait I Sayılı Memur Kadro İhdas, II Sayılı Boş Memur Kadro Değişikliği ve V Sayılı Sürekli İşçi Kadro ihdasının yapılması hususunun görüşülmesi.
  3. Zabıta Müdürlüğü personellerine ödenecek maktu fazla mesai ücretinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi.
  4. Cumhuriyet Mahallesi 1955 Sokak No:1-9 (dahil) ile 2-10(dahil) adresin içkili alan bölgesinden çıkarılması hususunun görüşülmesi.
  5. İlçemizin önemli lezzetlerinden olan coğrafi işaret olarak tescillenen Dalama Tandırı’ nın geniş kitlelere tanıtılması için 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde Dalama Tandır Festivali düzenlenmesi ve festivale katılacak misafirlerin yol, konaklama ve ağırlama giderleri ile yapılacak kültür ve sanatsal etkinliklerin Belediye Bütçesinden ödenmesi hususunun görüşülmesi.
  6. Kurtuluşumuzun 100. Yılında Afyon İlinde düzenlenecek olan Kocatepe Zafer Yürüyüşüne vatandaşlarımızla birlikte katılmak ve yürüyüş masraflarının (yol, yemek vb.) Belediye Bütçesinden ödenmesi hususunun görüşülmesi.
  7. Stratejik plan ve performans programına uygun olarak müdürlüklerin yetersiz kalan ödenekleri için hazırlanan 2022-2023-2024 yılları Ek Taslak bütçesinin incelenmesi ve onaylanması hususunun görüşülmesi.

M. Fatih ATAY