25.09.2020

01.10.2020 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 01/10/2020 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 16:00’DA  BELEDİYE NEVZAT BİÇER MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU

TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.
  2. Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Efeler Belediye Başkanlığı arasında Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri Düzenlenmesine İlişkin İş Birliği Protokolü yapılması ve bu protokolün imzalanması için Efeler Belediye Başkanı M.FatihATAY'a yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.
  3. 6360 sayılı yasa ile kurulan Efeler İlçesindeki Merkez Mahalleler ile mahalleye dönüşen köyler ve beldelerde açılacak olan işyerlerine; bölgemizin aşırı sıcak ve güneşli olması ve yağmurdan korunmak amacıyla, zemin katta bulunan dükkânların ve ticarethanelerin ön ve yan cephelerinde yapılmış olan açılır-kapanır veya sabit tente ve sundurmaların sökülür takılır olması ve etrafının açık olması kaydıyla, kat maliklerin de muvafakatı alınarak mevcut haliyle İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatının verilip verilemeyeceğihususunun görüşülmesi.
  4. Efeler Belediyesi iştiraki Zeybek Kreş Enerji Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin nakdi sermaye artışı talebinin görüşülmesi.
  5. 2020 yılı Gelir Ücret Tarifesinde değişiklik yapılması hususunun görüşülmesi.
  6. 2021 yılı Performans Programının görüşülmesi.
  7. 2021 yılı Gelir Ücret Tarifesinin görüşülmesi.
  8. 2021 yılı ve izleyen iki yıla ait Gelir ve Gider Bütçesinin görüşülmesi.
  9. İlimiz, Efeler İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 620 ada 22 parsel noluKonut Dışı Kentsel Çalışma Alanında kalan taşınmaz için Trafo Alanı kullanımı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  10. İlimiz, Efeler İlçesi Kemer Mahallesi 1923 ada 1 parsel nolu konut alanında kalan taşınmaz için konut alanı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  11. İlimiz Efeler İlçesi Meşrutiyet Mahallesi 6406 ada 2 parsel nolu Konut Alanında kalan taşınmaz için Sosyal Tesis Alanı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  12. İlimiz Efeler İlçesi Kurtuluş Mahallesi 2195 ada 1 parsel nolu Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisinin 15.01.2015 tarih ve 40 sayılı kararı ile onaylı 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğine göre Ticaret Alanı kullanımı getirilen imar planı değişikliğinin plan notlarının yeniden düzenlenmesi amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

M. Fatih ATAY