02.07.2020

BELEDİYE MECLİSİNİN 03.07.2020 CUMA GÜNÜ SAAT 11.00’DE

BELEDİYE NEVZAT BİÇER MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU

TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.
  2. 2019 yılı Taşınır Yönetim Dönemi ve Kesin Hesabıile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  3. Efeler Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliğiile ilgili Meclis Hukuk Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  4. 5393 Sayılı Belediye Kanunun 75. Maddesi gereğince, "Efeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Kuruluş ve İşleyişi Hakkındaki Yönetmeliği" ile Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Aile Çocuk Psiko-Sosyal Destek Merkezi Yönetmeliğiile ilgili Meclis Hukuk Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  5. Dünya ve Avrupa Halter Şampiyonu Ayşegül ÇAKIN'a ödül olarak Belediye bütçesinden 5.000,00TLnakti ödeme yapılmasıile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  6. Belediyemiz bünyesinde kurulan ve çalışmalarını yürüten Yayın Kurulunun yayımlanmasına karar verdiği kitapların, belediye iştiraklerinden EfebelPer.Hiz.İnş.Tem.SporGida Tur.eo.San.ve Tic.A.Ş. tarafından “Efeler Belediyesi Kültür Yayınları" adıyla basılıp satışa sunulmasıile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  7. Mülkiyeti belediyemize ait kiraya verilen tüm taşınmazlardan, 3 ay süre ile ( Mart- Nisan- Mayıs 2020 dönemlerinde) kira bedeli tahakkuk ettirilip ettirilemeyeceği ve kira sözleşmesi sürelerinin 3 ay uzatılıp uzatılamayacağı ile ilgili Meclis Hukuk ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.
  8. Orta Mahalle 6588 ada 4,5,6 parsel ile Tepecik Mahallesi 241 ada 1 parsel nolu konut alanında kalan taşınmaz için, imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  9. İlimiz, Efeler İlçesi, Güzelhisar Mahallesi 2296 ada 2 ve 3 parsel nolu, konut alanında imar planı değişikliği ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  10. Aşağıkayacık Mahallesi 130 ada 1 parsel nolu, taşınmaz için imar planıdeğişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  11. Cumhuriyet Mahallesi 2321 ada 1 parsel nolu ticaret alanında kalan taşınmaz için, imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  12. Cumhuriyet Mahallesi 6688 ada 1 parsel, 6689 ada 1 parsel, 6680 ada 1 ve 2 parsel, 6686 ada 1 ve 5 parsel, 6685 ada 1 parsel, 6684 ada 1 ve 2 parsel, 6681 ada 1, 2, 3 parsel nolu taşınmazlar için, imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  13. Zafer Mahallesi 222 ada 30 parsel nolu taşınmazın yapı yüksekliğinin belirlenmesi amaçlı uygulama imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  14. Taşınacak olan pazar yerlerinde sosyal mesafe zorunluğu dikkate alınarak Pazar yeri alışveriş alanına tek yerden girişin yapılması, iki veya koşulların uygun olması halinde üç çıkış yeri belirlenmesiile ilgili Meclis Esnaf ve Pazar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

M.Fatih ATAY