02.12.2021

BELEDİYE MECLİSİNİN 03/12/2021 CUMA GÜNÜ SAAT 10:00’DA

BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU

TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.
  2. Stratejik plan ve performans programına uygun olarak müdürlüklerin yetersiz kalan ödenekleri için hazırlanan 2021-2022-2023 yılları Ek Taslak bütçesinin incelenmesi ve onaylanması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  3.  Efeler İlçesi Zeybek Mahallesi 187 ha alanda revizyon uygulama imar planı ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  4. Efeler İlçesi Ovaemir Mahallesi revizyon uygulama imar planı ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  5. Efeler İlçesi Meşrutiyet Mahallesi 6409 ve 959 ada nazım imar planına göre orta yoğunluklu meskun konut alanında kalan taşınmazlar için koşullu Konut Alanı kullanımı getirilmesi amaçlı uygulama imar planı değişikliği ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  6. Efeler İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 1121 ada 309 parsel nolu imar planına göre Temel Eğitim Tesis Alanında kalan taşınmaz için yapılaşma koşullu Orta Okul Alanı kullanımı getirilmesi amaçlı uygulama imar planı değişikliği ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  7. Efeler İlçesi Meşrutiyet Mahallesi 2453 ada 4 parsel nolu, imar planına göre Temel Eğitim Tesis Alanında kalan taşınmaz için yapılaşma koşullu Orta Okul Alanı kullanımı getirilmesi amaçlı uygulama imar planı değişikliği ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  8. İlimiz Efeler İlçesi Kurtuluş, Cumhuriyet,  Ata, Orta ve Tepecik Mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

M. Fatih ATAY