04.02.2020

06.02.2020 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 06.02.2020 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 17.00’DE BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.

1. Zabıta Müdürlüğü personellerine ödenecek maktu fazla mesai ücretinin belirlenmesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. Zabıta Müdürlüğü Açık ve Kapalı Semt Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliğinde değişiklik yapılması ile ilgili Meclis Hukuk ile Esnaf ve Pazar Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, 2195 ada 1 parsel nolu, ticaret alanında kalan taşınmaz için trafo kullanımı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Umurlu Mahallesi, 249 ada 1 parsel nolu, konut alanında kalan taşınmaz için trafo kullanımı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi, 134 ada 4 parsel nolu ticaret alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmarKomisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 1660 ada 4 parsel nolu konut alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmarKomisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Güzelhisar Mahallesi, 2299 ada 5 parsel nolu konut alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmarKomisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Şevketiye Mahallesi, 116 ada 2 parsel nolu sağlık tesisi alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmarKomisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 2372 ada 1 parsel nolu, ticaret alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmarKomisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Tepecik Mahallesi, 188 ada nolu, konut alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmarKomisyonu Raporunun görüşülmesi.

Abidin ARSLAN

Belediye Başkan V.