18.05.2021

20.05.2021 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 20.05.2021 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10.00’DA BELEDİYE NEVZAT BİÇER MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU

TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.
  2. 2020 Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Yönetim Dönemi Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  3. Stratejik plan ve performans programına uygun olarak müdürlüklerin yetersiz kalan ödenekleri için hazırlanan 2021-2022-2023 yılları Ek Taslak bütçesinin incelenmesi ve onaylanması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  4. Mülkiyeti Efeler Belediyesinde kalmak üzere 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin kararlarında belirtilen taşınmazların, tapuya şerh verilmesi, taşınmazın kullanılması ve kiralanması ile ilgili tüm sorumlulukların Zeybek Kreş Enerji Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ ne ait olmak üzere listede belirtilen bedel üzerinden sermaye artırımı olarak verilip verilmeyeceği ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  5. Efeler Belediyesi maliki bulunduğu Cumhuriyet Mahallesi 1662 Ada 7 Parselde bulunan Halı Saha ve Müştemilatının kullanım hakkının, mülkiyeti Efeler Belediyesinde kalmak üzere 4.Asliye Hukuk Mahkemesinin kararında belirtilen 1.073.235,60-TL artırılması, tapuya şerh verilmesi, işletmenin çalıştırılması ve kiralanması ile ilgili tüm sorumlulukların Efebel Per. Hiz. İnş. Tem. Spor Gıda Turizm Jeo. San. ve Tic. A.Ş.’ye ait olmak üzere sermaye artırımı olarak verilip verilemeyeceği ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  6. Efeler Belediyesi maliki bulunduğu Işıklı Mahallesi 889 ve 890 Parselde bulunan taşınmazın kullanım hakkının, mülkiyeti Efeler Belediyesinde kalmak üzere 4.Asliye Hukuk Mahkemesinin kararında belirtilen 606.000,00-TL artırılması, tapuya şerh verilmesi, işletmenin çalıştırılması ve kiralanması ile ilgili tüm sorumlulukların Efebel Per. Hiz. İnş. Tem. Spor Gıda Turizm Jeo. San. ve Tic. A.Ş.’ye ait olmak üzere sermaye artırımı olarak verilip verilemeyeceği ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  7. Çeştepe Mahallesi 825 ada 17 parsel, 1212 ada 200 parsel ve Güzelhisar Mahallesi 1212 ada 203 parsel nolu uygulama imar planı değişikliği itiraz edilmiş olup söz konusu itirazın değerlendirilmesi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  8. Tepecik Mahallesi 188 ada nolu uygulama imar planı değişikliği itiraz edilmiş olup söz konusu itirazın değerlendirilmesi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  9. Efeler İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 2339 ada 1 parsel, 2340 ada 1 parsel, 2349 ada 1 parsel nolu taşınmazlar için konut kullanımı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

M.Fatih ATAY