22.11.2021

PAZAR YERİ İLANI NO 2021/127 - 136

İLAN NO: 2021 / 127

İlan Yayınlanma Süresi                   : 29/11/2021 – 10/12/2021

İlk ve Son Müracaat Tarihi - Saati    :01/12/2021 - 17/12/2021 Cuma günü Saat:15:00 son

Kura Tarihi ve Saati                        : Müracaat sayısına göre gün/tarih bilgisi müracaat eden esnafa mesaj yolu ve/veya arama ile bilgilendirme yapılacaktır.

Kura Yeri                                         : Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Kura Konusu                                    :

19/03/2021 tarih 4387-768 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Şahin AVA’nın adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

*Zabıta Raporu ile sergi yeri değiştiği için sistemden aktarılan sergi yeri ilana gönderilmiştir.

1- Cumartesi Pazarı YTN556-557 Parsel 32-33 / 4 Metre (Müstahsil)*

parsellere müracaat etmek isteyen pazarcı esnafları müracaat koşullarını tamamladıktan sonra, ilan dosya numarasına ait makbuz ile birlikte müracaat etmek istedikleri pazar yeri için Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Pazar Ekip Amirliği Bürosuna son müracaat saatine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

Hazırlayan                                        Kontrol Eden                                     Onaylayan

Münevver UĞUR                                 Mustafa ACAR                         Ahmet BAŞURGAN

Zabıta Memuru                                  Zabıta Komiser V.                          Zabıta Müdür V.

İLAN NO: 2021 / 128

Kura Konusu                                    :

04/03/2021 tarih 3430-506 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Dudu CENGİZ’in adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

1- Efekent KPY 569 Parsel 25 m2; (Tuhafiye)

İLAN NO: 2021 / 129

Kura Konusu                                    :

17/03/2021 tarih 4202-717 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden İsmail Haktan ALBAYRAK’in adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

1. Cumartesi Pazarı YTN107 Parsel 25 / 6 Metre (Tuhafiye)

İLAN NO: 2021 / 130

Kura Konusu                                    :

28/01/2021 tarih 1450-225 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Mehmet Can İLDENİZ’in adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

1. Fatih KPY 204 parsel 7,5m2 (Manav)

İLAN NO: 2021 / 131

Kura Konusu                                    :

15/03/2021 tarih 4064-678 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Hasan YÜZER’in adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

1. Kurtuluş Garaj Alanı 137 Parsel 15m2 (Manav)

İLAN NO: 2021 / 132

Kura Konusu                                    :

10/03/2021 tarih 3795-602 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Günnaz AYMAK’ın adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

1. Kurtuluş Garaj Alanı 308 Parsel 9 m2 (Müstahsil)

İLAN NO: 2021 / 133

Kura Konusu                                    :

26/02/2021 tarih 3036-451 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Hüseyin BATIR’ın adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

1. Fatih KPY 572 Parsel 27m2 (Ayakkabı- Terlik)

Münevver UĞUR                                 Mustafa ACAR                         Ahmet BAŞURGAN

İLAN NO: 2021 / 134

Kura Konusu                                    :

22/01/2021 tarih 1159-167 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Yunus GÖKÇİN’in adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

*Ve 18/02/2021 tarih E.204510 sayılı yazı ile uyarı yazısı gönderdiğimiz Yunus GÖKÇİN’in Vergi ve Oda Faaliyeti kapatması/durdurması üzerine daha önceden adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkının/haklarının belediyemize kalması ile;

1. Cumartesi Pazarı YTN3 Parsel 4 / 8 Metre (Züccaciye – Hırdavat)
  2. Salı Pazarı Pınarbaşı Cad. (Çamların Alt.Böl.) 1636 parsel 5,5 Metre (Züccaciye – Hırdavat)

İLAN NO: 2021 / 135

Kura Konusu                                    :

08/12/2020 tarih 17594-4064 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Mehmet AKDAĞ’ın adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

1. Salı Pazarı 3 Sokak 50 parsel 10 (Manifatura)

İLAN NO: 2021 / 136

Kura Konusu                                    :

24/02/2021 tarih 2928-439 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat eden Musa ÇETİŞLİ’nin adına kayıtlı bulunan Pazar yeri hakkını/haklarını belediyemize bırakması ile;

1. Salı Pazarı Surdibi Cad. 199 parsel 10 (Manifatura)