31.12.2020

YAPILANDIRMA SÜRE UZATIM DUYURUSU

Belediyemize 31.08.2020 tarihi ve öncesinden gelen borcu (Emlak, Çevre Temizlik, Eğlence, Temizlik vergileri, Katı Atık vb. diğer borçları) bulunan vatandaşlarımız, bu borçlarını 7256 sayılı kanun gereğince indirimli olarak yapılandırarak peşin veya taksitler halinde ödeyebileceklerdir. Yapılandırma işlemine ilişkin başvurularınızı Belediyemize gelerek yapabileceğiniz gibi posta ile veya internet sitemizdeki dilekçeyi doldurarak (dilekçe görüntülemek için tıklayınız) ve E-DEVLET üzerindeki https://www.turkiye.gov.tr/efeler-belediyesi-talep-oneri-basvuru-sorgulama menüsüne bu formu (e-devlet üzerinden olduğu için ıslak imzaya gerek yoktur) eklemek suretiyle de gerçekleştirebilirsiniz.

Son başvuru tarihi 31/01/2021 tarihine kadar uzatılmış olup, başvurularınızı bu tarihe kadar yapmanız gerekmektedir. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu daha nice yıllar dilerim.

M. Fatih Atay

Efeler Belediye Başkanı