19.02.2021

ANTALYALI ÇOCUKLAR EFELER’İN TİYATROLARIYLA BULUŞTU

Efeler Belediyesi’nin çocuklar için yayınladığı online tiyatro oyunları, ülkenin dört bir yanındaki çocuklarla buluşmaya devam ediyor. 6-7 Şubat’ta Muşlu çocukların ilgiyle izlediği tiyatrolar 13-14 Şubat tarihlerinde de Antalya’nın Kepez ilçesindeki çocuklarla buluştu.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, pandemi dönemde çocukları online tiyatrolarla buluşturmaya devam ediyor. Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler TV’nin youtube ve facebook hesaplarından cumartesi ve pazar günleri 4 gösterim halinde izleyicilerle buluşan çocuk oyunlarını, Antalya’nın Kepez ilçesindeki İbrahim Doğaner İlkokulu’nda öğrenim gören 1-C sınıfı öğrencileri de izledi. ‘Bir Karagöz Oyunu Yalancı Sahici’ ve ‘Erik Çekirdeği’ adlı tiyatroları izleyen çocuklar, Efeler Belediyesi sayesinde keyifli bir gün yaşarken, aileleri ise; Başkan Atay’a pandemi döneminde online olarak kültür sanat etkinliklerine devam edip, çocukları tiyatrolarla buluşturduğu için teşekkür etti.