İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

31.10.2022

BAŞKAN ATAY ÇAĞDAŞ GENÇLERLE CUMHURİYET YEMEĞİNDE BULUŞTU

 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın destekleri ve katılımıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Aydın Şubesi’nin düzenlediği Cumhuriyet yemeği Menderes Park'ta gerçekleşti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemekte Başkan Atay Çağdaş Gençlerle bir araya gelip bayramlarını kutladı. Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Atay, “Siz ülkemizin geleceğisiniz. Siz iyi bilgilerle donanırsanız, iyi bir birey olursanız, sorgulayan bir birey olursanız, öğrendiğiniz bilgileri ilerideki yaşantınıza uygularsanız ve topluma da faydalı olacaksınız. Bunun için sizlerin iyi eğitim almanız gerekiyor. Bunun için her şeyi yapmaya çalışıyorum. Belediye başkanlığı sürecim içerisinde 6 tane kitap kafe açtım. Şimdi ona bu yıl 4 tane daha yapacağız. Sizlerin bilgiye ulaşımı ile ilgili olarak her türlü özverili çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şunun için söylüyorum bunu, sizler her türlü şeye layıksınız, sizler geleceğimizsiniz, sizlerin çağdaş yaşamın bir bireyi olmanız bile bizim bu ülkedeki bu kadar umutsuz ortamda bile umudumuzu yeşertmeniz için yeterli oluyor. İyi ki varsınız. Hepinize bu belediyenin kapıları sonuna kadar açık. Hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Sevgiler, saygılar sunuyorum, sağ olun.” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Aydın Şube Başkanı Keriman Yılmaz ise şöyle konuştu: “Bugün cumhuriyetimiz 99’uncu yaşında. Hep birlikte burada olduğumuz için bütün katılımcılara öncelikle teşekkür ediyorum. Efeler Belediye Başkanı Sayın Mehmet Fatih Atay, çağdaş yaşam dostlarımız, sevgili gençlerimiz... Bugün 2’nci yüzyılına 1 adım kala Türkiye Cumhuriyeti 99 yaşında. Tam 99 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde cumhuriyetin kurulmasıyla kazandığımız laiklik, çağdaşlık, bağımsızlık ve demokrasi değerlerini korumak ve yaşatmak için verdiğimiz sözü yineliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk yaşamı boyunca savunduğu özgür, bağımsız ve çağdaş bir ulus ülküsünden asla vazgeçmedi. Bizlerin en büyük emanetini, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni bıraktı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun.”

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.