12.08.2021

BAŞKAN ATAY’DAN YAVUZ’A AKÜLÜ ENGELLİ ARACI

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yürüme engelli Bahattin Yavuz’a akülü engelli aracı hediye etti.

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla, İstiklal Mahallesi’nde yaşayan ve kemik erimesi hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Yavuz’a akülü aracını takdim etti.

Başkan Atay’ın selam ve sevgilerini ileten Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bahattin Yavuz ve ailesine engelli vatandaşların resmi kurumlarda herhangi bir işleri olduğu zaman 444 80 09 numaralı Efeler Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayıp, bir gün önce randevu talebi oluşturdukları takdirde belediyenin Engelsiz Yaşam Aracı’ndan faydalanabileceklerini hatırlattı.