İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

07.07.2020

BAŞKAN ATAY SALI PAZARINI ZİYARET ETTİ

 

Efeler Belediye Başkan M. Fatih Atay, Salı Pazarı'nı ziyaret etti. Normalleşme sürecinin ardından yeniden vatandaşın hizmetine açılan pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan M. Fatih Atay, “Hem Efelerli vatandaşlarımızı hem de pazar esnaflarımızı mağdur etmemek için Salı Pazarı’nı yeniden açma kararı aldık.” dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, beraberindeki birim müdürleriyle birlikte Salı Pazarı’na ziyarette bulundu. Koronavirüs sürecinde kapalı kalan ve geçtiğimiz hafta yeniden kurulmasına izin verilen semt pazarında denetimlerde bulunan Başkan M. Fatih Atay, “Salı Pazarı, pandemi sürecinde alınan önlemler sebebiyle uzun bir süre kapalı kaldı. Esnaflarımız bu dönemde tezgâh açamadılar. Ekonomik anlamda zorluk çektiler. Normalleşme sürecine geçilmesinin ardından hem Efelerli vatandaşlarımızı hem de pazar esnaflarımızı mağdur etmemek için Salı Pazarı’nı yeniden açma kararı aldık. Vatandaşlarımız da esnaflarımızda Salı Pazarı’nın açılmasından dolayı gayet memnun.” diye konuştu.

“GEREKLİ OLAN HER TÜRLÜ ÖNLEMİ SAĞLADIK”

Başkan Atay, koronavirüs tedbirlerinin yerine getirilmesive maske, hijyen ve sosyal mesafekurallarına uygun olarak satış yapılması için sık sık uyarılarda bulundu.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan sosyal mesafe kuralına uymalarını rica ediyoruz.Biz de Efeler Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Efe Masa ekiplerimiz her zaman esnaflarımızın yanında, onlara maske, eldiven ve el dezenfektanı dağıtıyorlar. Zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlığı için denetim yapıyor.Efeler Belediyesi olarak gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilmesi için gerekli olan her türlü önlemi sağladık” dedi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.