İletişim Merkezi

Whatsapp Hattı

06.02.2024

BAŞKAN ATAY SÖZÜNDE DURUYOR 16’NCI KİTAP KAFE YOLA ÇIKTI

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın örnek projelerinden, sayıları 15’e varan Kitap Kafeler kentin dört bir yanında yayılmaya devam ediyor.

Başkan Atay, 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar kente 20 Kitap Kafe kazandırma sözünde durarak, yeni bir Kitap Kafe daha açmaya hazırlanıyor.

Ders çalışmak, kitap okumak, araştırma yapmak isteyenlerin ilk tercihi olan, güler yüzlü çalışanları ve ücretsiz ikramlarıyla öğrencilerden tam not alan Kitap Kafelerin yeni adresi Kurtuluş Mahallesi olacak. Başkan Atay’ın coşkulu bir törenle kurdelesini keseceği 16’ncı Kitap Kafe; 7 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te, Kurtuluş Mahallesi Süleyman Seba Caddesi 2018 Sokak No:2’de hizmete açılacak.

Tüm Efeler halkını açılışa davet eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Kitap Kafelerimize öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdikçe, gelen talebi karşılayabilmek, gençlerimize daha fazla bilgi yuvası sunabilmek için yeni Kitap Kafeler açmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda hizmete açacağımız ilçemizdeki 16’ncı Kitap Kafe’mizin açılış törenine tüm hemşehrilerimi bekliyorum. Gelin bu heyecanı hep birlikte yaşayalım.” dedi.