İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

25.06.2019

BAŞKAN ATAY TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

    T.C. Efeler Belediye BaşkanıM. Fatih Atay, geçtiğimiz günlerde başlatılan temizlik harekâtı kapsamında Kemer Mahallesi’nde çalışmalarını aralıksız sürdüren personelle bir araya geldi. Yapılan çalışmalar hakkındaBaşkan Atay’a, T.C. Efeler Belediyesi çalışanları tarafından bilgi verildi.

EFELER BATIDAN DOĞUYA TEMİZLENECEK

Efeler için çalışan tüm personeline teşekkür ettiğini ifade eden T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay,“Bu sıcak yaz günlerinde gece gündüz demeden, temiz bir çevre ve daha temiz bir Efeler için var güçleriyle çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum. Onların bu çalışma azimleriyle Efeler ilçemiz kısa sürede batısından doğusuna kadar daha da temiz olacak.”dedi.Ayrıca, çocuk parklarının temizliğinde çok titiz davranmaları gerektiği konusunda personeline uyarılarda bulunan Başkan Atay, denetimin ardından personeli ile birlikte çay içip, sohbet etti.T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay yaşanılabilir bir Efeler için çalışmalarına devam etmek üzere alandan ayrıldı.

Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren bir vatandaş, “Allah başkanımızdan razı olsun. Mahallemiz pırıl pırıl oldu.” dedi.

Bugün Kemer Mahallesi’nde devam eden temizlik çalışmaları, Hasan Efendi Mahallesi’nde devam edecek.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.