İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

15.05.2020

BAŞKAN ATAY; “VATANDAŞA HİZMET GÜÇ VERİYOR”

 

Efeler Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelindeki parklarda yaz mevsimi öncesibakım çalışmalarına hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentteki parklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Efeler Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) kısıtlamalarınındaraltılmasının ardından kentte sokağa çıkma yasağının kaldırması ve yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle parkları bakımdan geçirerek vatandaşların kullanımına hazırlıyor. Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla çalışmaları yoğunlaştıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,çocukların daha temiz ve güvenli bir şekilde eğlenebilmeleri için parklardaki oyun alanları, salıncaklar, kaydıraklar ile bankları tazyikli sularla yıkayarak toz, toprak ve çamurdan arındırıp temizledi.

Efeler halkına hizmet etmenin kendilerine güç verdiğini söyleyen Başkan Atay, “Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ilçemizdeki yeşil alanlarda çim biçme, ot temizleme ve parkların bakımını özenle gerçekleştiriyor. Koronavirüse karşı mesai saati gözetmeksizin aktif mücadele eden belediye çalışanlarımız bir yandan da rutin görevlerini titizlikle yerine getiriyor. Efeler halkına hizmet etmek hepimize güç veriyor” dedi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.