22.05.2024

BAŞKAN YETİŞKİN DAHA İYİ BİR EFELER İÇİN SAHADA

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kent sakinlerinin uğrak noktalarından biri olan Nevzat Biçer Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, daha yaşanılabilir bir Efeler için hemşehrileriyle sık sık buluşuyor. Vatandaşların taleplerine hızlı ve etkin çözümler sunan Başkan Yetişkin, çalışmalarıyla şehirdeki yaşam konforunu yükseltiyor.

Başkan Yetişkin son olarak Efeler Belediyesi Başkan Yardımcıları Barış Altıntaş ve Muttalip Özsemerci ile birlikte Nevzat Biçer Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe sakinlerinin hem park hem de Efeler için taleplerini birebir dinleyen Başkan Yetişkin, tüm söylenenleri tek tek not etti ve yerine getirmek için yardımcılarıyla birlikte harekete geçti.

Bu uygulama nedeniyle oldukça memnun olduğunu ifade eden Efeler halkı, Başkan Yetişkin’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.