İletişim Merkezi

Whatsapp Hattı

05.04.2023

EFELER BELEDİYE BAŞKANI ATAY ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Aydın Özel Başak Koleji öğrencileri, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ı ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Atay, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve geleceğe dair tavsiyelerde bulundu.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydın Özel Başak Koleji’nde eğitim gören ilköğretim öğrencilerini ağırladı. Belediyenin meclis toplantı salonunda gerçekleşen buluşma oldukça renkli anlara sahne oldu. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Atay, minik misafirlerden gelen sorulara içtenlikle yanıt verdi. Belediyenin faaliyetleri ve işleyişi hakkında da Başkan Atay’dan bilgi alan öğrenciler, konu Kitap Kafelere geldiğinde ise hep bir ağızdan bu projeden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocukların yeni park ve oyun alanları taleplerine de olumlu cevap veren Başkan Atay, son olarak bilginin öneminden söz etti ve öğrencilere geleceğe dair tavsiyelerde bulundu.