İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

13.11.2020

EFELER BELEDİYESİ ÇEVRE MAĞDURİYETİNE DUYARSIZ KALMADI ÇAKIRLAR DERESİ TEMİZLENİYOR

 

Efeler Belediyesi, Devlet Su İşleri’nin (DSİ) sorumluluk alanında olan fakat yaklaşık 5 yıldır temizlenmeyenKemer Mahallesi’ndeki Çakırlar Deresi’nde temizlik çalışmasına başladı.

Mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla harekete geçen Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; 1,5 kilometre uzunluğundaki Çakırlar Deresi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Dereye atılan yabancı maddeleri temizleyerek işe koyulan ekipler, iş makineleri yardımıyla yabani otları ve akıntıya engel olan toprak yığınlarını temizleme çalışmasını sürdürüyor.

MUHTAR’DAN BAŞKAN ATAY’A TEŞEKKÜR

Yıllardır yapılmayan çalışmalar yüzünden meydana gelen kirlilikle halk sağlığı için tehdit oluşturan Çakırlar Deresi’nin Efeler Belediyesi tarafından temizlenmeye başlandığını, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile duyuran Kemer Mahalle Muhtarı Mustafa Karagöz, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ve Efeler Belediyesi personeline teşekkür etti.

Dere yataklarının bakımsız ve kirli olmasının görüntü kirliliğinin yanı sıra halkın sağlığını da olumsuz etkilediğini ifade eden BaşkanMehmet Fatih Atay, Efeler halkının sağlığına tehdit oluşturan her unsura karşı mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.