İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0530 043 09 09

05.06.2024

EFELER BELEDİYESİ DAHA YAŞANILABİLİR BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYOR

Efeler Belediyesi temiz bir çevre ve daha yaşanılabilir gelecek için çalışmalarına devam ediyor ve bu konuda yürütülen faaliyetlere destek olmayı sürdürüyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yurdun birçok yerinde olduğu gibi Efeler’de de çeşitli etkinlikler düzenledi. Aydın Çevre Koruma ve Kültür Derneği’nin öncülük ettiği Aydın Çevre Buluşması’na farklı illerden çok sayıda dernek ve platform katıldı. Efeler Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında; ilk olarak Nevzat Biçer Konferans Salonu’nda sempozyum düzenlendi. Efeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Ulusal’ın da katıldığı sempozyumda konuşmacılar, katılımcılara daha yaşanılabilir bir çevre konusunda bilgiler aktardı.

Etkinliğin ardından Kent Meydanı’na yürüyen çevre gönüllüleri, bu noktada bir basın açıklaması yaptı. Daha sonra Uğur Mumcu Parkı’nda “Çevre Mücadelesi” konulu resim sergisi ile vatandaşların çevre konusundaki bilinç ve duyarlılığın artırılması amaçlandı. Sergiye katılan, Efeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş ve Efeler Belediyesi Meclis Üyeleri, daha temiz, daha yaşanılabilir ve sürdürülebilir bir çevre için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.