Liste Geri GÜNCEL EFELER BELEDİYESİ’NDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

• C5D_7580
  • C5D_7605
05.10.2020

Efeler Belediyesi, halk ve çevre sağlığı için kentin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedekış öncesinde hastalık taşıyan haşerelerekarşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana toplum sağlığının korunmasına ve ortak kullanım alanlarının temizliğine büyük önem veren Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay,kentin temiz ve sağlıklı görünüme kavuşması için çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda görev alan Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri,çevre sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecekhastalık taşıyan sivrisinek, karasinek, Pire, kene hamamböceği ve fare gibi kent zararlılarına karşı etkin bir mücadele gerçekleştirdi. Efeler genelinde kolları sıvayan belediye ekiplerinin özverili çalışmalarıyla özellikle açık alanlarda bulunan sivrisinek ve karasineklere karşı gece, ilaçlama çalışması gerçekleştirildi. Daha sağlıklı bir Efeler kenti için şehrin dört bir köşesinde çalışmalarına devam eden ilaçlama ekiplerinin uygulamalarında çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanıldığı belirtildi.

Sıcaktan soğuğa geçiş döneminde hastalık taşıyan sivrisinek, karasinek, Pire, kene hamamböceği ve fare gibi kent zararlılarına karşı yürütülen ilaçlama çalışmalarının periyodik olarak kentin 83 mahallesinde devam edeceği duyuruldu.