21.07.2022

EFELER BELEDİYESİ’NDEN SICAK HAVALARDA SERİNLETEN İKRAM

Efeler Belediyesi yüksek derecelere ulaşan sıcak havalarda vatandaşları serinletmek için limonata ikramına başladı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla % 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nda yapılan limonatalar, ilçedeki parklarda vatandaşlara dağıtıldı. Efe Halk Masa ekiplerinin güğümle ikram ettiği limonatalar vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Başkan Atay’a teşekkür eden Efelerliler “Bu sıcak havalarda içimizi serinleten Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ederiz” dediler.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü limonata ikramının devam edeceğini belirten Başkan Atay, limonataların % 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nda çalışan kadın çalışanlar tarafından tamamen el emeği ile üretildiğini belirtti.