İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

05.03.2020

EFELER BELEDİYESİ’NDEN YENİ MEZARLIK DÜZENLEMESİ

 

Efeler Belediyesi ile Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası arasındaEfeler ilçe sınırları içerisindeki mezar yeri ve çeşme hayratı yapımı hakkında protokol imzalandı.

Efeler Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan 120 mezarlıkta yapılan mezarların, bilinçli,belgeli ve ehil ustalar tarafından yapılması, ustaların aynı zamanda Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası üyesi olması ve Efeler Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne kayıtlarının yapılmasının sağlanması için Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası ile anlaşmaya varıldı.

İmzalanan protokolle ilçedeki mezarların çağdaş, temiz, düzenli ve kim tarafından hangi tarihteyapıldığının tespit edilmesi ilehayrat ve çeşmelerin Efeler Belediyesi ve Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası tarafından kayıt altına alınarak denetlenmesiamaçlanıyor. Protokole göre mezarlar, Efeler Belediyesi Meclisi tarafından belirlenen o yılın gelir ücret tarifesine göre yapılacak. Mezarların belge sahibi ehil ustalar tarafından yaptırılması, Efeler Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası garantisi altında olacak.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.