İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

30.12.2020

EFELER BELEDİYESİ’NE 58 DÖNÜM ARAZİ BAĞIŞLANDI

 

Aydın’ın köklü ailelerinden olan Çıldır Ailesi, Efeler Belediyesi’ne 58 bin 153 metrekarelik arazi bağışında bulundu.

Çıldır ailesi Efeler Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreni ile Tepecik Mahallesi’nde bulunan 58 bin 153 metrekarelik tarım arazisinin tapusunu Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a teslim etti.

“HER ŞEY EFELER İÇİN”

Aile üyelerinden Mustafa Çıldır, Tepecik Mahallesi’ndeki hayvan pazarının batısında bulunan araziyi, kentin tarım ürünlerine ve üreticilere verdiği destekle adından söz ettiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a emanet ederek, şöyle konuştu:

“Yaklaşık 110 yıldır Aydın’da yaşan bir aileyiz. Aydın için ne gerekiyorsa her zaman yardımcı olmaya hazırız. Efeler’de özellikle tarımla ilgili konulardaki tüm çalışmalarını gördüğümüz ve takdir ettiğimiz değerli başkanım Mehmet Fatih Atay’ı desteklemek, hem üreticiye hem de tüketiciye destek olmak adına bu araziyi Efeler Belediyesi’ne bağışlamış bulunmaktayız. Efeler için taş üstüne taş koyanın her zaman yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun. İleride buna benzer herhangi bir durum olursa üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız. Her şey Efeler için.”

“ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL ZENGİNLİĞİDİR”

“58 dönümlük tarlanın Efeler Belediyesi’ne bağışlanmış olmasının temel nedeni Çıldır ailesinin gönlünün zenginliğidir.” diyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, arazi bağışı için Çıldır ailesinin tek bir şartı olduğunu ifade erek,

“İnsanların taşınmazları olabilir fakat önemli olan gönül zenginliğidir. Çıldır ailesi de gönlü zengin olan bir ailedir. 58 dönümlük araziyi Efeler Belediyesi’ne bağışlayan Çıldır ailesinin tek şartı, burada yapılacak olan tesise anne ve babalarının isimlerinin verilmesi oldu. Sadece anne babalarının isimlerini yaşatmak için belediyemize bağışlanmış olmasından dolayı gurur duyuyorum. Başka hiçbir şart koşmadılar; bu tarlanın üreticilerimiz, vatandaşlarımız için çok önemli faaliyetler göstereceği konusunda en küçük bir şüpheleri olmadı. Bu güven duyguları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu olayın insanlarımıza örnek olacağı kanısındayım.” dedi.

Törenin ardından Başkan Atay, Çıldır ailesine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş’ isimli kitabını takdim etti.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.