İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

02.02.2022

EFELER BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

 

Efeler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli memur Hasan Sefa, belediye önünde düzenlenen anma töreninin ardından toprağa verildi.

Efeler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanı Hasan Sefa, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk babası olan Hasan Sefa için belediye önünde anma töreni düzenlendi. Törene, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, Sefa’nın ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Belediye önünde Sefa için konuşan Başkan Atay, “Bugün burada maalesef acı bir olayla toplandık. Hasan Sefa arkadaşımız yardımsever, ince düşünceli, zarif ve fedakâr yapısıyla çevresindeki insanlar tarafından çok sevilirdi. Görevi boyunca örnek davranışlar içinde olan bir çalışandı. Kendisi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Yakınlarına sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun ” dedi. Törende Sefa için helallik istenerek, dua edildi.

Hasan Sefa’nın cenazesi, törenin ardından Umurlu Mahallesi İstasyon Camii’ne götürüldü. Burada, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Umurlu Mezarlığı’na defnedildi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.