İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

24.04.2020

EFELER’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan, bu yıl meydanlarda, okullarda değil evlerde kutlandı. Efeler Belediyesi’nin anons araçları gün boyunca çalınan şarkılar ve marşlarla çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle çocuklar bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evde geçirmek zorunda kaldı. Balkonların Türk bayrakları ile süslendiği bayramda, Efeler Belediyesi anons araçları gün boyu kentin mahallerini gezdi. Çocuk şarkıları ve marşlar çalarak çocukları selamladı. Çocuklarsa balkonlarda aileleri ile birlikte 23 Nisan coşkusuna ortak oldu.

Akşam saat 21.00’i gösterdiğinde ise Efeler'in tüm mahallelerinde hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı'nı okuyan Efeler halkı coşkularını marşlar ve şarkılar söyleyerek sürdürdü.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, "Çocuklarımızın bayramlarının sönük geçmesini istemedik, Efeler Belediyesi olarak koronavirüs tedbirleri altında onlar için bir şey yapıp yüzlerindeki gülümsemede bizim de payımız olsun dedik. Tüm yavrularımızın ömürlerinin hep böyle coşkuyla, sevinçle ve yurt sevgisiyle sürmesini, nice bayram heyecanını kalplerinde hissetmelerini dilerim" diye konuştu.

 

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.