İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

27.02.2020

EFELER’DE “BUGÜN GÜNLERDEN KIRMIZI”

Efeler Belediyesi Ata Mahallesi Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen “Bugün Günlerden Kırmızı” faaliyeti renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler oynadıkları oyunlarla kırmızı rengi öğrendiler.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın kadınların özgürleşmesi ve ekonomik hayata katılmalarının sağlanması için büyük önem verdiği ve ilki 26 Aralık 2019 tarihinde Ata Mahallesi’nde açılan belediye bünyesindeki gündüz bakımevleri, Efelerli kadın ve çocukların yaşamlarına renk katıyor. Efeler’de yaşayan çocuklara okul öncesi temel eğitimin belediye güvencesi ile verildiği gündüz bakımevlerinde öğrenciler renkleri, sayıları oyunlarla öğreniyor ve sosyal becerilerini eğlenceli metotlarla geliştiriyor.

Belediye bünyesindeki Ata Mahallesi Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen “Bugün Günlerden Kırmızı” isimli faaliyette tüm öğrenci ve öğretmenler sınıfa kırmızı renkli kıyafetler giyerek geldiler. Birbirinden güzel eğitici oyunlarla ve yarışmalarla geçen etkinlik boyunca öğrenciler kırmızı rengi öğrenirken eğlenceli vakit geçirdiler. Okul öncesi yaş grubundaki öğrencilerin somut düşündükleri belirtilirken, düzenlenen etkinlik ile eğitimin oyunlaştırılarak eğlenceli bir hale getirildiği böylece öğrenmenin daha etkin kılındığı ifade edildi.  

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.