Liste Geri GÜNCEL EFELER’DE ECZANELER VE SAĞLIK OCAKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

• IMG_1319
  • IMG_1343
14.04.2020

Korona virüsle mücadele kapsamında Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri, ilçede bulunan eczane ve Aile Sağlık Merkezleri’nde yoğun bir dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Efeler Belediyesi ilaçlama ekipleri, korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşlarca yoğun bir şekilde kullanılan alanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler son olarak eczanelerde ve Aile Sağlık Merkezleri’nde de uygulamalarına devam etti. Korona virüsü salgın hastalığı riskini en aza indirmek için yoğun mesai harcayan ekipler, yaptıkları dezenfekte çalışmalarını her gün aynı noktalara tekrar uygulayarak virüs tehdidini ortadan kaldırarak vatandaşların sağlığını koruma adına çalışmalarını sürdürüyor.