İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

18.06.2021

EFELER’DE İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NİN ÖNEMİ KONUŞULDU

 

Efeler Belediyesi “İstanbul Sözleşmesi Neden Önemli?'' konulu programa ev sahipliği yaptı.

Efeler Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Ergünoğlu ve Efeler Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Perihan Öğdüm’ün moderatörlüğünde, Av. Aktivist Hülya Gülbahar’ın konuk olduğu “İstanbul Sözleşmesi Neden Önemli?'' konulu program 17 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Efeler Belediyesi TV üzerinden gerçekleşen canlı yayınla vatandaşlarla buluştu.           

Efeler Belediyesi, Efeler Kent Konseyi, Ege Kadın Buluşması Platformu ve Şerife Bacı Kadın Platformu işbirliğinde düzenlenen “İstanbul Sözleşmesi Neden Önemli?” konulu programda; İstanbul Sözleşmesi’nin önemi, cinsel istismar suçlularına yönelik yapılan af yasası taslağı, evlilik yaşının düşürülmesi gibi konular gündeme getirildi.

Efeler Kent Konseyi’nin etkinlikleri ile ilgili açıklama yapan Efeler Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Ergünoğlu, “Efeler kent konseyi olarak yaptığımız etkinliklerde kentimizde bütün sivil toplum örgütleri ve bileşenlerle birlikte Ege Kadın Buluşması Platformu, Şerife Bacı Kadın Platformu ile; kadın, çocuk, çevre ve yaşamla ilgili her türlü sorunu gözlemleyip, bu sorunların çözümü noktasında ilgili birim ve kuruluşlarla işbirliği halindeyiz. Bu işbirliği çerçevesinde İstanbul Sözleşmesi ve çocuklara yapılan cinsel istismar suçluları için af yasası tasarısıyla ilgili gündemi değerlendirdik. Değerli katkıları için sevgili arkadaşlarım Av. Aktivist Hülya Gülbahar ve Efeler Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Perihan Öğdüm ile bize bu imkanı sunan Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ederim.” dedi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.