İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

02.08.2022

EFELER’DE MECLİS TOPLANDI BAŞKAN ATAY GERÇEKLERİ AÇIKLADI

 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, belediye meclisinin Ağustos ayı ilk toplantısında hakkında çıkan asılsız haberlere net şekilde cevap verdi. Başkan Atay, atılan İftiraların bir merkezden organize edildiğini söyledi.

Efeler Belediyesi meclis üyeleri, Efeler Belediye Başkanı Atay’ın yönettiği toplantıda 2022 yılının Ağustos ayı ilk oturumunu gerçekleştirmek üzere Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Gündemdeki 7 maddenin görüşülüp ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıya Başkan Atay’ın açıklamaları damga vurdu.

İDDİALARI KESİN BİR DİLLE REDDETTİ

Geçtiğimiz hafta, gizli saklı şekilde bir restoranda Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile yemek yediği iddialarını kesin bir dille reddeden Başkan Atay,  “Aydınpost’ta bir yazı çıktı. Sayın Ömer Özmen ile ne bahsi geçen ne de başka bir restoranda ya da lokantada yemek yemedim” dedi. Özmen’in 3 gündür İstanbul’da oğlunun mezuniyet töreninde olduğunu öğrendiğini söyleyen Başkan Atay, Özmen’in de “Gülüyorum, ne yapayım, böyle bir şey olabilir mi?” diyerek asılsız iddialara karşı duyduğu şaşkınlığı aktardı.

ALGI ÇALIŞMALARINI BOŞA ÇIKARDI

İftiralarla CHP’liler nezdinde küçük düşürülmeye çalışıldığını söyleyen Efeler Belediye Başkanı Atay, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve CHP Aydın İl Yönetimi ile arasının bozuk olduğu ima edilerek kendisine yeni parti arıyor izlenimi vermeye çalışıldığını ifade etti. Başkan Atay, “Sanki ben aday olmak için bir parti arıyormuşum gibi bir izlenim doğurmaya çalışıyorlar. Bugünkü yazısında bu sefer ‘Haluk Alıcık ile akşama kadar berabersin, MHP’den aday olmak istiyorsun’ diye yazdı. Ben her partinin il başkanıyla samimiyim. Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel ile de samimiyim, her açılışımıza geliyor hanımefendi. DEVA Partisi Aydın İl Başkanı Meltem Gürler de açılışlarımıza geldi. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner zaten her açılışımıza geliyor. BBP Aydın İl Başkanı Adem Köse 2 defa ziyarete gelmiştir. Saadet Partisi Aydın İl Başkanı adaşım Fatih Karahan ile de bir dostluğumuz var. Benim herkesle aram iyidir. 40’a yakın ilden büyük bir ilçenin belediye başkanıyım bu gayet doğal ama bu haberler yalan” diyerek yapılan algı çalışmalarını boşa çıkardı.

 “BENİM HİÇ PARTİ ARAYIŞIM OLABİLİR Mİ?”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 Eylül 1980’den sonra kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başkan yardımcılığı yaptığını, partinin Aydın’da örgütlenmesine katkı sağladığını hatırlatan Efeler Belediye Başkanı Atay, “Benim hiç parti arayışım olabilir mi?” diyerek net bir şekilde durduğu adresi vurguladı.

“BU HABERLERİ KİMİN YAZDIRDIĞINI GENEL MERKEZ DE BİLİYOR”

 Başkan Atay açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Beni böyle numaralarla itibarsızlaştırmaya çalışanlara söylüyorum; üzülüyorum, bu haberleri yazdıran arkadaşlar yapmayın! Bumerang gibi size dönüyor bunlar. Bunları kimin yazdırdığını herkes biliyor. Efeler biliyor, Aydın halkı biliyor, CHP Genel Merkezi biliyor. Yapmayın! Bunlar bana değil size zarar verir. Benim itibarımı böyle 2 tane ne olduklarını bütün Aydın halkının bildiği gazetecilik yaptığını zanneden kişilerin yazısı zedeleyemez. Benim yıllardır ne olduğum, nereden geldiğim, durduğum yer bellidir.”

 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın açıklamaları başta CHP sıraları olmak üzere meclis üyelerinin tamamı tarafından alkışlandı.

 

 

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.