Liste Geri GÜNCEL EFELER’DE VİRÜSLE MÜCADELE HIZ KESMİYOR

• C5D_5543
  • C5D_5582
03.11.2020

Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm taksileri ve taksi duraklarını dezenfekte etti.

Efeler Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) mücadelesini ara vermeden sürdürüyor.

Vatandaşların sağlığı konusunda büyük bir özveri ile çalışan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, koronavirüs salgını ülkeyi terk edene kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. Başkan Atay, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Koronavirüsle mücadelede gereken tüm tedbirleri alıyoruz.Virüsün bulaşma ihtimalinin fazla olduğu alanlarda dezenfekte çalışmalarına devam edeceğiz”dedi.

Salgın konusunda büyük bir özveriyle çalışıldığı için Efelerli vatandaşlar ve taksici esnafı Başkan Atay’a ve Efeler Belediyesi personeline teşekkür etti.