İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

05.04.2021

EFELER’DEN LİSE ÖĞRENCİLERİNE MESLEKİ ATÖLYE; TEKLİF MECLİSTEN GEÇTİ

 

Efeler Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Dezenfektan Üretimi, Egzoz Emisyon ve Yıkama Servisinin açılması teklifi, Efeler Belediyesi Nisan Ayı 2’nci Meclis toplantısında oy birliği ile kabul edildi. Buna göre; Efeler Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiMotor Teknolojileri Alanı içerisinde mesleki eğitim gören öğrencilerin mesleki yeterliklerini geliştirmek ve aile ekonomilere katkı yapabilmeleri amacıylaokul bünyesinde Dezenfektan Üretimi, Egzoz Emisyon ve Yıkama Servisi açılacak.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aygün arasında ‘Mesleki/Teknik Eğitime Destek ve Yerel Yönetim İle AR-GE İşbirliği’ Protokolü imzalanmıştı.Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni teknik ve yöntemlere dayalı atölye kurularak öğrencilerin eğitimleri ve mezun olduktan sonra iş bulabilmeleri için sağlanan işbirliğine ilişkin karar, Efeler Belediye Meclisi’nde de oy birliği ile alındı.

Öğrencilerin eğitimleri konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Öğrencilerimizin eğitimleri için gerekli katkıyı yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.