22.05.2024

EFELER’İN EKİPLERİ CAN DOSTLAR İÇİN SAHADA

Efeler Belediyesi, Aydın Hayvan Hakları Eğitim Hareketi Derneği, Haykonfed Ege Federasyonu işbirliğinde, Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki ihtiyaç fazlası yemekleri, kırsal alanlardaki sokak hayvanlarına ulaştırarak önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Can dostlar için çalışmalarına devam eden Efeler Belediyesi, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi ve kentte faaliyet gösteren büyük işletmelerin yemekhanelerindeki ihtiyaç fazlası yemeklerle can dostları beslerken, yemek israfını da önlüyor. Bu kapsamda görev alan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle yerleşimin olmadığı, sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta zorlandığı kırsal alanlarda besleme çalışması yapıyor.

Ekipler, sadık dostların sadece karınlarını doyurmakla kalmıyor, onlara sevgi ve şefkat de sunuyor.