İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0530 043 09 09

30.01.2026

EFELER’İN EKİPLERİ KAMU KURUMUNUN DÖKTÜĞÜ MOLOZLARI TEMİZLEDİ

Efeler Belediyesi, bir kamu kurumu tarafından dökülen ve çevre kirliliğine neden olan molozları temizledi.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve mesai arkadaşları, çevreye zarar verenleri ve kent estetiğini bozan eylemlere karşı kontrol ve denetimlerini sürdürüyor.

Konuyla ilgili bilgilendirici haber ve sosyal medya paylaşımları, uyarı tabelaları, denetimler ve güvenlik kameraları gibi etkin önlemlere rağmen duyarsızca çevreyi kirletmeye devam edenlere, Efeler Belediyesi idari yaptırımlar uyguluyor.

Ata Mahallesi Alabanda Caddesi’ne kamu kurumu tarafından dökülen bir kamyon moloz ise doğaya karşı acımasız davranışların utanç örneği oldu. Efeler Belediyesi yetkilileri, ilgili kuruma 127 bin 911 TL idari para cezası uyguladı.

ALAN TEMİZLENDİ

Konuyla ilgili vakit kaybetmeden harekete geçen Efeler Belediyesi ekipleri, molozları temizledi ve alanı tekrar eski haline kavuşturdu. Yetkililer, kişi ve kurumları bir kez daha çevreye karşı duyarlı olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.