İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

01.06.2023

EFELER’İN PROJELERİ İLHAM VERİYOR

Efeler Belediyesi, Menteşe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Gülçin Kınay Polat ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay tarafından 2021 yılının Aralık ayında hizmete açılan ve bölgenin en kapsamlı merkezi olma özelliği taşıyan Otizm Yaşam Merkezi, yerel yönetim çalışmalarında örnek olmayı sürdürüyor.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan otizmli bireylere hizmet vermesi amacıyla kendi bünyesinde bir merkez kurmak isteyen Menteşe Belediyesi yetkilileri, örnek proje olarak Efeler Belediyesi Otizm Yaşam Merkezi’ni seçti. Bu kapsamda Menteşe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Gülçin Kınay Polat ve beraberindeki heyet kente geldi. Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Eralp Atay ile birlikte Otizm Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden konuklara, proje hakkında geniş çaplı bilgilendirme yapıldı ve önerilerde bulunuldu. 

MÜDÜR POLAT: “GÖRDÜKLERİMDEN ÇOK ETKİLENDİM”

Projenin kendileri için önemli bir örnek olacağını ifade eden Menteşe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Gülçin Kınay Polat şunları söyledi, “İlçe sınırlarımız içerisinde otizmli bireylerin daha çok hareket etmeleri ve sportif aktivitelerini yerine getirebilecekleri bir merkez açmayı planlıyoruz. Bu kapsamda bilgi almak için bazı araştırmalar yaptık ve Efeler Belediyesi’nin bu ihtiyacı karşılayan çok güzel bir projesi olduğunu gördük. Yerinde inceleme talebimize olumlu yanıt aldık. Bizlere izlememiz gereken yol ve merkezin özellikleri hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaptılar. Burada eğitim gören çocukların gelişimini görünce çok etkilendim. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay başta olmak üzere bize bu gezide eşlik eden meslektaşım Dr. Eralp Atay’a ve merkezin tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.”

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.