20.05.2024

EFELER’İN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, görev ve sorumluk alanındaki bölgelerde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve mesai arkadaşları daha konforlu bir kent için faaliyetlerine devam ediyor. Şehrin ulaşımındaki aksaklıkların giderilmesi amacıyla harekete geçen belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, görev ve sorumluluk alanındaki yerlerde çalışmalar yürütüyor. Mevsimsel etkenler ve çeşitli nedenlerle yıpranan parke taşları yenileriyle değiştiriliyor. Gerekli görülen alanlarda yollar sıcak asfaltla kaplanıyor. Bunun yanı sıra kırsal mahallelerde çiftçilerin yakıt tasarrufu sağlaması için yeni yol açma çalışmaları da devam ediyor.

Faaliyetler nedeniyle memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.