İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

16.12.2021

EFELER PERSONELİ MESAİ ARKADAŞLARINI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

EFELER’İN ACI KAYBI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ALİ KARAKOÇ VEFAT ETTİ

Efeler Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karakoç (53) sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Karakoç’un ani kaybı Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay başta olmak üzere tüm belediye personelini derinden üzdü.

Yazı İşleri Müdürü Ali Karakoç için Efeler Belediyesi hizmet binası önünde tören düzenlendi. Karakoç’un naaşının getirildiği törene; Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Karakoç'un ailesine başsağlığı dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Başkan Atay, sözlerinin devamında, "Sabah vefat haberini aldığımda büyük bir şok yaşadım. Ali bey ile kısa bir zamanda birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Onun görev yaptığı süre içerisinde ne kadar insancıl, iyi niyetli, duygusal bir insan olduğunu gördük. Acımız çok büyük. Allah geride kalanlara sabırlar versin, Allah rahmet eylesin" dedi.

Törende Karakoç için dua edilip, çalışma arkadaşlarından helallik istendi. Duygusal anların yaşandığı törenin ardından Ali Karakoç’un naaşı, Umurlu Mahallesi'ne götürülerek, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bayramyeri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.