İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

21.12.2021

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN TALEBİNE BAŞKAN ATAY’DAN HIZLI ÇÖZÜM

 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin yol talebini hızla yerine getirdi.

İlkokul öğrencileri, Efeler Belediyesi’ne dilekçe ile başvuruda bulunarak, okul yollarının yapılmasını talep etti. Bunun üzerine Başkan Atay’ın talimatıyla harekete geçen Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce çukurlukların olduğu söz konusu toprak yolda çalışmalarını tamamladı. Asfalt serim işlerinin de yapılacağı yolun, bu işlemin ardından daha konforlu bir hale getirileceği bildirildi.

ÖĞRENCİLERE ANLAMLI MEKTUP

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilkokul öğrencilerinin bu davranışları için her bir öğrenciye ayrı ayrı teşekkür mektubu yazarak, çeşitli hediyeler gönderdi. Mektubunda kendisine iletilen dilekçeleri dikkatle okuduğunu kaydeden Başkan Atay, öğrencileri; Adnan Menderes ve Girne mahallelerinde açılan Kitap Kafeler ve Kemer Mahallesi’nde açılan Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı’nı görmeye davet etti. Efeders Online Eğitim Projesi’yle de ilgili bilgiler veren Başkan Mehmet Fatih Atay, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Yaşadığın yerin daha güzel olması için ortaya koyduğun bu sorumlu davranıştan ötürü seni kutluyorum. Senin gibi duyarlı bir evlat yetiştirdikleri için ailene, bilinçli vatandaşlar yetiştirdikleri için de öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve insanlık için nice güzellikleri hayata geçireceğine inanıyorum. Eğitim yaşamının başarılarla dolu olması dileğiyle...”

Bahçeşehir Koleji öğrencileri, hem okul yollarının yapıldığı için hem de aldıkları anlamlı mektup ve hediyeler için Başkan Atay’a teşekkür etti.

 

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.