İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

01.07.2021

JES DİRENİŞÇİSİ KADINLARDAN BAŞKAN ATAY’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Jeotermal Enerji Santralleri’ne (JES) karşı verdikleri mücadele ile bilinen Kızılcaköylü direnişçi kadınlar ile Kızılcaköy Mahalle Muhtarı Ali Aşkıntaş, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ı ziyaret etti.

Başkan Atay’ın talimatı ile Efeler Belediyesi tarafından açılan davanın ardından, Kızılcaköy Mahallesi’nde kurulması planlanan Sarı Zeybek Jeotermal Enerji Santrali Projesi ile ilgili olarak ÇED olumlu kararı mahkemece iptal edilmişti. Kızılcaköylü kadınlar, bu kapsamda Başkan Atay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Direnişçi kadınlar ile Kızılcaköy Mahalle Muhtarı Ali Aşkıntaş’ı Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Atay, “Çevreye ve Efeler halkımıza zarar veren JES’lere karşı mücadelede sonuna kadar yanınızdayım. Bana getirdiğiniz çiçekleri asıl sizler hak ediyorsunuz. Sizler direndiniz. Bizler de yerel yönetici olarak elimizden geleni yaptık. Birlikte kazandık. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Efeler ailemin sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için verdiğim mücadeleye sonuna kadar devam edeceğim.” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, çok sıcak bir ortamda geçen buluşmada, vatandaşlar ile bol bol sohbet edip, talepleri dinledi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.