21.08.2020

KEMER MAHALLESİ’NDEKİ YANGIN EL BİRLİĞİYLE KONTROL ALTINA ALINDI

Efeler'in Kemer Mahallesi'nde yeşil alanda çıkan yangınının söndürülmesi için Efeler Belediyesi ekipleri seferber oldu. Yangına müdahaleyi yerinde takip eden Başkan Vekili Abidin Arslan, Efeler Belediyesi'nin iş makineleri,arazözleri, su tankerleri ve ekipleri ile söndürme çalışmalarına tüm birimleriyle destek verdiğini açıkladı. Efeler Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın ortak çalışmasıyla birlikte Kemer Mezarlığı’na yakın bir bölgede çıkan yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Yangına ilk müdahaleyi Efeler Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Su tankerlerinden hortumlarla su çekerek yaptı. Daha sonra İtfaiye ekiplerine haber verdi. Efeler Belediyesi araçları Aydın Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye araçlarına su takviyesi yaparak yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını sağladı.

Kemer Mahallesi’nde çıkan yangınla ilgili konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “ Belediye ekiplerimizin ortak çalışmalarıyla Kemer Mahallesi’nde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Şuan ekiplerimiz alanda soğutma çalışmalarına devam ediyor. Tüm Efeler halkına geçmiş olsun.” dedi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yangının çıkma sebebine dair soruşturma başlattığı bildirildi.