İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0530 043 09 09

10.06.2024

KIZILCAKÖY’DE HER PAZAR BİR FESTİVAL

Efeler Belediyesi’nin destekleriyle cazibe merkezi haline gelen Kızılcaköy Mahallesi, her hafta pazar günleri kurulan üretici pazarı ile adeta bir festivale ev sahipliği yapıyor.

Kızılcaköy Halk Pazarı, sadece alışveriş yapmak isteyenlere değil, aynı zamanda kültürel ve sosyal bir etkinlik arayanlara da hitap ediyor. Pazarda Efeler Belediyesi Kent Orkestrası’nın şarkılarıyla karşılanan ziyaretçiler; yerel üreticilerin taze ve organik ürünlerini sergilediği tezgahlarda; taze sebze ve meyveler, el yapımı gıdalar, doğal ürünler ve çeşitli el sanatları ürünleri bulabiliyor. Kızılcaköy’ün bu dinamik atmosferi, hem bölge halkını hem de dışarıdan gelen ziyaretçileri kendine çekmeye devam ediyor.

BAŞKAN YETİŞKİN KIZILCAKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kızılcaköy Halk Pazarı, geçtiğimiz pazar günü Efeler Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.  Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in Efeler Belediye Başkan Yardımcıları Muttalip Özsemerci, Barış Altıntaş, İbrahim Metin Başer, Yalçın Ulusal, Efeler Belediyesi Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile katıldığı etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Başkan Yetişkin konuklarla bir araya gelip bol bol sohbet etti.

Ağır Pedallar Bisiklet Grubu, Honda Bross ve Türk Chopper üyeleri de pazara renk kattı. Grup üyeleri, Kızılcaköy’ün güzelliğinden etkilendiklerini ve bundan sonraki rotalarına Kızılcaköy’ü de ekleyeceklerini ifade etti. Şef Kamil Kaya Anadolu Ritim Grubu’nun sergiledikleri performansla büyük ilgi topladığı etkinlikte, ressamlar canlı performanslarıyla birbirinden güzel eserler yaratırken çocuklar da resim çalışmalarına katıldı.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.