İletişim Merkezi

Whatsapp Hattı

02.12.2019

MİNİKLERDEN BAŞKAN ATAY’A ZİYARET

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay minikleri ağırladı.

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 3-G sınıfıöğrencileri, Sınıf Öğretmeni Fahriye Kibar ile birlikte Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ı ziyaret etti. Başkan Atay ile yerel yönetimler ve belediye görev ve sorumlulukları üzerine konuşan öğrenciler, belediyelerin şehir yönetimindeki rolü üzerine Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’dan bilgiler aldılar. Öğrencilerin “Belediye Başkanı’nın görevi nedir?” sorusu üzerine Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Belediye Başkanı, o il veya ilçede yaşayan vatandaşların huzuru için gerekli tüm işlemleri sorumlukları dahilinde yapar. Bizlerde Efeler İlçesi için 7/24 hizmet verip, Efeler’i ‘Marka Kent’ yapmak için mesai harcıyoruz” dedi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, miniklere T.C. Efeler Belediyesi Kültür Yayınları’ndan çıkan Mustafa Ünver’in yazdığı Afrodisias’tan Tralleis’e ve Bu Sesler De Neyin Nesi adlı kitapları armağan etti.