İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

07.10.2019

OSMAN YOZGATLI’YA YENİ YOL KAZANDIRILIYOR

        Nisan ayından bu yana yoğun bir çalışma gerçekleştiren Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, tamamlanan birçok mahalleden sonra Osman Yozgatlı Mahallesi’nde çalışmalara başladı.

HİZMET İLE GERİ DÖNÜŞ SAĞLANDI

Bu zamana kadar toprak olarak kalan 1278 numaralı sokağın yolu, mahalle sakinleri tarafından sık olarak kullanılıyor.  Yolun mahalleye kazandırılması için önceden de talepte bulunduklarını fakat geri dönüş alamadıkları ileten vatandaşlara Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’dan gelen talimat üzerine hizmet ile geri dönüş sağlandı.

Başkan Atay’ın talimatı ile çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alana iş makinaları ile girdi. Cuma günü başlayan yol yapım çalışmasında ekipler öncelikle yoldaki eğimi azaltmaya başladı. Ham olan yolu uygun hale getirdikten sonra yola parke döşeyecek olan Fen İşleri Müdürlüğü, kısa süre içerisinde 1278 Sokağı Osman Yozgatlı Mahallesi’nin kullanımına açacak.

1278 Sokağın yanı sıra ilçe genelinde yoğun olarak çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü Osman Yozgatlı Mahallesi 1265 Sokak’ta yol yenileme, Fatih Mahallesi 1130 Sokak’ta kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

“AMACIMIZ HIZLI VE İYİ HİZMET”

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Uzun zamandır hizmet bekleyen mahallelerimiz, sokaklarımız var. 6-7 aydır değil 3-4 yıldır belediyeden geri dönüş alamayan mahallelerimiz geliyorlar, bizlere taleplerini iletiyorlar. Amacımız ilçemize en iyi ve hızlı şekilde hizmet etmek. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın bu taleplerine en hızlı şekilde dönmeye çalışıyoruz. Mahallemize kazandırılacak yeni yol tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.