İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

01.05.2020

PAZAR YERLERİNDE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ SÜRÜYOR

Koronavirüs ile mücadele konusunda önemli çalışmalara imza atan Efeler Belediyesi, ilçedeki semt pazarlarında vatandaşlara maske dağıtıp ateş ölçümü yaptı.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla, belediye çalışanları, tüm dünyada 200 binden fazla insanın ölümüne neden olan koronavirüs (COVID-19) salgınının ilçede yayılmasının önüne geçmek amacıyla semt pazarlarında tedbirler geliştirmeye devam ediyor.

Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana başta dezenfeksiyon işlemleri olmak üzere birçok çalışmaya imza atan Efeler Belediyesi, özellikle halkın yoğun olduğu semt pazarlarında önlemler alıyor. Tek bir noktadan dezenfeksiyon tünelinden geçilerek girilen pazar yerlerinde örnek bir çalışmaya imza atıldı. Efekent, Fatih, Eski Otogar ve Nevzat Biçer Parkı yanında kurulan yeni pazar yerinde girişlerde ateş ölçümü yapıldı, satış yapan esnaflara ve vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirildi. Bu sayede Efelerli vatandaşların alışverişlerini daha güvenli bir şekilde yapmaları sağlandı. Pazar yerlerinde maske dağıtımının rutin olarak devam edeceği bildirildi.

 

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.