İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

27.01.2020

SAĞLIKLI GÜNLER’DE “ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE AŞILAR” KONUŞULDU

Efeler Belediyesi’nin her ay düzenlediği, bu ay Prof. Dr. Murat Akova’nın konuşmacı olduğu ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Aşıların konuşulduğu “Efeler ‘de Sağlıklı Günler” etkinliği, 25 Ocak 2020, Cumartesi günü saat 12.30’da Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Efeler Belediyesi’nin düzenlediği  “Efeler ’de Sağlıklı Günler” konferansının bugünkü konuğu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimler Bölümü Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Akova’ydı.

Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Eralp Atay “  Dün Elazığ merkezli gerçekleşen deprem sebebiyle zarar gören Elazığ ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımıza öncelikle acil şifalar diliyorum. Türkiye’de enfeksiyon denilince akla gelen ilk beş isimden birisi olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimler Bölümü Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Akova’ya bugün bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Hepinize sağlıklı günler diliyorum ” dedi.

Prof. Dr. Akova konuşmacı olarak katıldığı, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün düzenlediği konferansta dünya genelindeki hastalıklar ve kayıplardan, Dünya genelindeki ve Türkiye’deki ortalama yaşam süresinden bahsedildi. İnsanlık tarihindeki salgın hastalıkların nasıl çoğaldığı, kıtalar arasından nasıl yayıldığı ve bu salgın hastalıklardan korunmak için nasıl önlem alınması gerektiği konuşuldu.

Konferans, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimler Bölümü Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Akova ile vatandaşlar arasında soru cevap şeklinde devam etti.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.