01.06.2023 ALINAN KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN 01.06.2023 TARİHLİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI

I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

1- Belediye Meclisinin 04.05.2023 tarihli Mayıs Ayı Meclis Toplantısı II. birleşimine ait Zabıt Özetinin okunan haliyle kabulüne toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

2- 22.02.2007 tarih ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11’ inci Maddesi gereğince; Norma uygun hazırlanan unvan ve derece değişikliğine ait (II) Sayılı Boş Memur Kadro Değişikliği Cetvelinin tasdikine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

3- İlçemiz Mimar Sinan Mahallesi 2367 sokakta bulunan alanda yeni yapılmakta olan parka isim verilmesi talebinin görüşülmek üzere Meclis Kültür, Sanat, Spor ve Engelliler Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

4- 2023 yılında uygulanacak olan Gelir Ücret Tarifesine ekleme yapılması hususunun görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

5- Uluslararası turnuvalarda dereceye girerek İlçemizin tanınmasına katkı sağlayan sporcularımıza ayni, nakdi ödül verilmesi ve bu konuda Belediye Başkanı M. Fatih ATAY’ a yetki verilmesi talebinin görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

6- İlçemizde bulunan Aymas galericiler sitesi içerisinde yeteri kadar boş dükkân olmadığından Fatih Mah. 1118 Sok. No:1 adresinde açılmak istenen işletmenin işyeri açma ve çalışma ruhsatı düzenlenmesi talebinin görüşülmek üzere Meclis Esnaf ve Pazar Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

7- İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Meşrutiyet Mahallesi 1468 ada 7 nolu parsel için imar planı değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazın değerlendirilmesi hususunun görüşülmek üzere Meclis İmar Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

8- Orta Mahalle 1420 ada 21, 29 ve 32 nolu parseller için imar planı değişikliği hususunun görüşülmek üzere Meclis İmar Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

M. Fatih ATAY