01.08.2022 ALINAN KARALAR

04.08.2022

BELEDİYE MECLİSİNİN 01.08.2022 TARİHLİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI

I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

1. Belediye Meclisinin 05.07.2022 tarihli Temmuz Ayı Meclis Toplantısı II. birleşimine ait Zabıt Özetinin okunan haliyle kabulüne toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

1. Norma uygun olarak hazırlanan ihdas, unvan, sınıf ve derece değişikliğine ait (I) Sayılı Memur Kadro İhdas Cetvelinin tasdikine, (II) Sayılı Boş Memur Kadro Değişikliği Cetvelinin tasdikine ve (V) Sayılı Sürekli İşçi Kadro İhdas Cetvelinin tasdikine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

1. Belediyemiz Zabıta personeline 2022 yılı için ödenmekte olan 667,00 TL tutarındaki aylık maktu fazla çalışma ücretinin 2022 Yılı Merkezi yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik yapılmasına dair Kanun’un K cetveline göre yürürlük tarihinden itibaren 1.080,00 TL’ye yükseltilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

1. Cumhuriyet Mahallesi 1955 sokak No:1-9 (dahil) ile 2-10 (dahil) adresin içkili alan bölgesinden çıkarılmasına toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

1. İlçemizin önemli lezzetlerinden olan coğrafi işaret olarak tescillenen Dalama Tandırı’ nın geniş kitlelere tanıtılması için 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde Dalama Tandır Festivali düzenlenmesi ve festivale katılacak misafirlerin yol, konaklama ve ağırlama giderleri ile yapılacak kültür ve sanatsal etkinliklerin Belediye Bütçesinden ödenmesi hususun görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

1. Kurtuluşumuzun 100. Yılında Afyonkarahisar İlinde düzenlenecek olan Kocatepe Zafer Yürüyüşüne vatandaşlarımızla birlikte katılmak ve yürüyüş masraflarının (yol, yemek vb.) Belediye Bütçesinden ödenmesi hususunun görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

1. Stratejik plan ve performans programına uygun olarak müdürlüklerin yetersiz kalan ödenekleri için hazırlanan 2022-2023-2024 yılları Ek Taslak bütçesinin incelenmesi ve onaylanması hususunun görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

M. Fatih ATAY